Etusivu Hoitola Löytöeläimet Kotia etsivät Palvelut Yhteystiedot Linkit

Uutta kotia etsivät

Koirat (1 kpl)
4-vuotias koira etsii uutta kotia!
Tiedot: Etsimme koiralle uutta kotia. Osaa peruskäskyt,kiltti, tykkää isommista lapsista. Tulee toimeen narttujen kanssa ja leikattujen urosten. koiraa ei ole leikattu.sekarotuinen rotuja: saksanpaimenkoira,suomenpystykorva, corkia ja basset hounttia. Lenkillä remmirähjää jos ei komenna. Mutta muuten hyvin onnistuu. Ero ahdistusta,joten ei yksin pärjää kauaa. Haukkuu yksin ollessaan. Mutta ei tuhoa paikkoja. Kaikkiruokainen. Hellyyden kipeä ja oikein ihana karva kaveri. Hinta 100. Rokotukset ja madotukset kunnossa ja terve. Toiveena uusi koti Oulusta tai lähimaastosta ja että saisimme nähdä rokia,hoitaa lyhyitä aikoja,kuulumisia kuulla. Uuden omistajan tulee olla luotettava,rehellinen ja semmoinen jolla on ennenkin ollut koiria. luopumissyy koko päivä työ. koiralle parhain paikka olisi omakotitalo tai rivitalo. Toisen koiran kaverina voisi myös onnistua. Kissojen kanssa ei pärjää, jahtaa ja haukkuu. Lisätietoja soittamalla tai sähköpostilla.

Yhteystiedot: Sanna Juntunen 0458000770 sannam.juntunen@hotmail.com

Kissat (4 kpl)
7v.leik.uroskissa
Tiedot: Pikaisesti uutta kotia etsii 7v.leikattu uroskissa. Väriltään valkoinen, jolla vähän harmaata päässä ja hännässä. Tottunut ulkoilemaan vapaana, joten uusikin koti saisi mielellään olla sellainen, jossa ulkoilumahdollisuus on olemassa. Tottunut lapsiin.

Yhteystiedot: 040-5659220

Neljä kissaa
Tiedot: 4v. leik. narttu musta-valkoinen 2v. leikkaamaton musta uros 2v. leikattu valkoharmaa uros 1v. pörröinen oranssi

Yhteystiedot: 040-5569224 (Iissä)

Annetaan uuteen kotiin
Tiedot: Kaksi 4-vuotiasta leikattua naaras kissaa, Viiru ja Tassu. Siskoksien pitää mennä samaan kotiin. Tassu hiukan isompi kokoinen ja valkoinen harmailla merkeillä. Viiru harmaa musta raidallinen.

Yhteystiedot: ronjanposti@hotmail.com

Uutta kotia etsii 9v. leikkaamaton narttukissa
Tiedot: Kiltti ja terve. Harmaa-valkoinen, pitkäkarvainen. Sisäkissa.

Yhteystiedot: p. 0407539173

Muut eläimet ovat löytäneet uuden kodin